Култура и креативност за Западен Балкан

Со заеднички труд и влог помеѓу Месна заедница Вишни и нашите уметнички колективи, во изминатиов период, го опремувавме…

Posted by INKA – Initiative for independent cultural activism on Monday, January 29, 2024