дримon 3

ден-1 | КУЛА, Натали Башоски, Викторија Попоска, Никола Матоски, Јане Алтипармаков, ПМГ Колектив

ден-2 | КУЛА, Горан Менков, Милиана Ленак, кратки филмови (ФДУ), ди-џеј сет на Александар Гавровски

ден-3 | КУЛА, Ирина Тошева, ПУЛСОТ на ВРЕМЕТО во АЛАДИНОВАТА ЛАМБА на ВИСТИНАТА (Ана Јовковска низ разговор со Владимир Мартиновски и Билјана Тануровска Ќулавковски), DELIRIUM TREMENS (Благоја Ристески Платнар, режија и актерска игра: Игор Трпче) и TRIBUTE TO SUBWAY (Томе Кукунеш и Климе Матоски)

ден-4 | Сабрина Железник, Владимир Јанчевски, Алма Идризи, Дарко Алексовски, Дарко Петрушев, Bernays Propaganda, Телонаука Совршена

ден-5 | Танц работилница со Сабрина Железник, Видео перформанс на Весна Дунимаглоска „Water Lilies“, Фотографии на Давид Василев Даво „The Hutterites“, Шутофонија – Jam Session КУЛА, Dj Slave